Tilbake til alle arrangementer

Innsamling av hageavfall


MALURTAASEN VEL tilbyr i år igjen innsamling av skrot og hageavfall for vellets medlemmer.

Hageavfall
Løv, gress, småkvist, osv. legges i sekker. Det må ikke legges stein, papir eller lignende i sekkene, og sekkene må ikke være så tunge at de revner når sekken løftes. Kvister buntes med tynn hyssing/snøre. Maks kvist-lengde er ca. 2 meter og maks kvist-tykkelse er 15 cm. Buntene må greit kunne løftes av en voksen person. Lengre/tykkere kvister kan bli lagt igjen.

Hageavfallet settes godt synlig ved innkjørselen innen kl. 08.00 mandag 6. november. De som bor i stikkveier må sette hageavfallet ut til større vei. RENOVA kommer kun og henter én gang i løpet vellets periode.  Det er altså mulig å sette ut hageavfall også etter 06.11 så sant RENOVA ikke har vært og hentet. Hver enkelt må selv passe på om RENOVA har hentet eller ikke.

NB! Det er VIKTIG å sette NAVN- og ADRESSELAPP på hageavfallet godt synlig i en gjennomsiktig plastpose (i tilfelle regn). HVIS IKKE BLIR IKKE AVFALLET HENTET!

 Dersom dere enda ikke er medlemmer i vellet, men vil bli det og få avfallet samlet inn til redusert pris, må velkontingenten på kr. 350,- betales innen 20. april. Kontonummer til Malurtaasen Vel er: 1627.32.88264. Husk å oppgi navn og adresse. Vi har også vipps: 591562, Malurtaasen Vel 

 

Med vennlig hilsen Styret Malurtaasen Vel

malurtaasenvel@gmail.com/ www.malurtaasen.com

Tidligere arrangement: 26. august
Gatefest 2023
Senere arrangement: 25. april
Årsmøte 2024